More


  Policlinica veche se închide timp de două săptămâni

  =

  Având în vedere amploarea luată de epidemia cu COVID-19, gradul ridicat de contagiozitate al coronavirusului, pentru protejarea populației municipiului și județului Satu Mare, în conformitate cu decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, a recomandările forurilor medicale, conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a emis următorul comunicat:
  8 Începând cu data de 24 martie 2020, pentru un termen de 14 zile, se suspendă activitatea din cadrul Ambulatoriului de Specialitate Integrat (Policlinica Veche).
  8 Pacienții cu programări prealabile pentru intervalul 24 martie – 6 aprilie, sunt rugați să se adreseze pentru consultații, eliberări de rețete, inclusiv cele cu regim special, medicilor de familie.
  8 Concediile medicale pentru intervalul mai sus menționat se vor elibera retroactiv, după reluarea activității.
  8 Temporar, se suspendă internările în cadrul SJU Satu Mare pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente și investigații medicale spitalicești, care nu reprezintă urgență și care pot fi reprogramate.
  8 Pacienții care se încadrează în gradul 1 sau gradul 2 de urgențe se pot prezenta la Unitatea de Primiri Urgențe pentru acordarea de asistență medicală.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img