More


  Procedura de depunere a proiectelor pentru acțiuni culturale și sportive, suspendată

  =

  Având în vedere evoluţia situaţiei epidemiologice de pe teritoriul României, ţinând seama de măsurile de urgenţă dispuse prin Decretul Preşedintelui României privind instituirea stării de urgenţă, Consiliul Județean Satu Mare, prin Dispoziția nr. 56 din 18 martie 2020 a președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a decis suspendarea procedurii de depunere a proiectelor pentru obținerea de fonduri nerambursabile în baza Legii 350/2005 pentru programe/proiecte/acțiuni culturale și proiecte/programe sportive pentru care se acordă finanțare nerambursabilă din bugetul local al județului Satu Mare, pe anul 2020.

  Conform dispoziției:

  -Se suspendă, începând cu data de 19.03.2020, pe perioada instituirii, potrivit prevederilor legale, a stării de urgență determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, procedurile de atribuire a contractelor de finanțare nerambursabilă inițiate, pe anul 2020, de Consiliul Județean Satu Mare în calitate de autoritate finanțatoare, potrivit prevederilor Legii 350/2005, în domeniile cultură și sport.

  -Termenele limită de depunere a propunerilor de proiect aflate în derulare, vor continua să curgă, cu perioada rămasă la momentul suspendării, de la data încetării stării de urgență, iar restul termenelor procedurale se vor decala în mod corespunzător.

  – Documentațiile depuse până la data prezentei, vor fi restituite, urmând ca acestea să fie adaptate situației și redepuse în termenul stabilit.

  Aceste măsuri au fost necesare în vederea evitării disfuncționalităților în procedura de depunere a proiectelor și respectiv în derularea acestora, generate de măsurile restrictive dispuse în contextul stării de urgență prin Decretul Președintelui României României nr. 195 din 16 martie 2020, impunându-se astfel suspendarea procedurilor în cele două domenii.

  Textul Dispoziției poate fi consultat pe site-ul www.cjsm.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img