More


  PROTECȚIE DIVINĂ. Sătmarul, FERIT de MOLIMĂ. Câte CAZURI de COVID 19 sunt în județ

  =

  Cu toată că a fost intens tranzitat de persoane care au intrat în țară prin vămile din județ provenind sau tranzitând zonele roșii de coronavirus, Sătmarul rămâne cu un număr foarte mic de cazuri confirmate de COVID-19.

  În lipsa unor informații oficiale primite din partea autorităților, luăm de bune datele oferite de site-ul covid19ro.org, care, la rândul său, folosește datele voluntarilor de la geo-spatial.org şi Institutul Național de Sănătate Publică.

  Potrivit acestor informații, în momentul de față, în județul Satu Mare sunt confirmate doar două cazuri de COVID-19. Este vorba despre tânărul din Iași, și bărbatul de 46 de ani din județul Satu Mare. Niciunul dintre cei doi nu se află în aceste momente în județul Satu Mare, fiind internați în clinici de specialitate din Iași și Cluj.

  Cu alte cuvinte, potrivit sursei mai sus citate, de aproape două săptămâni, în județul nostru nu a mai fost confirmat niciun caz de coronavirus.

  Fie că e vorba de protecție divină, fie că e vorba de măsurile luate de autorități, sătmărenii pot răsufla ușurați, cel puțin deocamdată.

  Să sperăm că nu vor apărea astfel de cazuri nici pe viitor.

  Pentru asta, însă sătmărenii trebuie să respecte măsurile luate de autorități, să stea în casă și să nu iasă pe stradă decât în cazul în care este absolut necesar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img