More


  RAZIE. Patru sătmăreni vor sta în CARANTINĂ pe BANII lor. Asta după ce vor plăti și AMENDA

  =

  Patru sătmăreni au fost prinși ieri că nu respectau măsurile de izolare la domiciliu. Cei patru au fost duși într-un centru de carantină unde vor sta 14 zile. După ce aseară a intrat în vigoare Ordonanța Militară nr.4, cei patru vor trebui să achite toate cheltuielile de carantinare în ceea ce-i privește.

  În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Satu Mare, echipajele mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali au efectuat verificări în cazul a 2.563 de persoane, pentru respectarea normelor legale impuse în contextul stării de urgență, ocazie cu care au identificat 4 persoane care nu respectau măsurile de izolare la domiciliu, astfel că a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoanele mai sus menționate au fost internate într-un centru de carantină.

  Cele patru persoane vor sta în carantină pe banii lor, potrivit prevederilor Ordonanței Militare nr. 4, intrată în vigoare aseară.

  De asemenea, față de persoanele în cauză polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare totală de 20.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu.

  Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 172 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 307.600 de lei, persoanelor care nu au respectat prevederile art. 1 din Ordonanța Militară nr. 3 din 24 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, respectiv au părăsit nejustificat locuința și nu au putut prezenta, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere.

  Tot pe parcursul zilei de ieri, 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat acțiuni care au vizat verificarea a 53 de agenți economici, de pe raza județului Satu Mare, a căror activitate a fost suspendată în această perioadă, fără a fi identificate nereguli, aceștia înțelegând gravitatea situației și astfel conformându-se.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img