More


  RESPECT. UNICARM și Vasile Lucuț, o nouă DONAȚIE FABULOASĂ. 20.000 de euro pentru lupta împotriva COVID-19

  =

  Compania Unicarm din Satu Mare, în frunte cu patronul Vasile Lucuț, a făcut astăzi o nouă donație fabuloasă. În teledonul organizat astăzi de trustul Intact, Vasile Lucuț a sunat și, în numele Unicarm, a donat suma de 20.000 de euro pentru ajutorarea sistemului medical din România în lupta împotrica coronavirus.

  ”Din sufletul meu de român, nu puteam să nu mă implic”. a fost răspunsul lui Vasile Lucuț atunci când a fost întrebat de gazdele teledonului ce la determinat să facă acest gest.

  Reamintim faptul că, nu cu mult timp în urmă, Vasile Lucuț a donat suma de 250.000 de euro pentru Spitalul Județean Satu Mare.

  ”În aceste zile, cu care nu ne-am fi gândit că ne vom confrunta, se dovedeşte că a trece peste aceste condiţii speciale este despre a veni în ajutorul aproapelui nostru. Nu există manual de instrucţiuni pentru cum să ne simţim în astfel de vremuri şi ştim că asta cauzează stres tuturor.

  Este despre a ne implica în tot ceea ce ţine de fiecare dintre noi, în a nu sta nepăsători, acum, când cu toţii suntem încercaţi de provocări unice.

  Privind înainte, punându-ne încrederea în Dumnezeu şi în cadrele medicale, am decis şi de această dată să ne implicăm prin investiţii în sistemul sanitar, sponsorizând spitalele din Satu Mare cu echipamente medicale în valoare de 250.000 euro, astfel:

  Laboratorul Spitalului Judeţean Satu Mare:
  Aparat de testare COVID-19
  1000 de kit-uri de testare COVID-19

  Secţia ATI a Spitalului Judeţean Satu Mare:
  10 Aparate de Ventilare dotate complet cu: Pat cu 4 motoare, Monitor Funcţii Vitale, Aspirator
  1 Targa Hidraulică.

  Spitalul de boli infecţioase Satu Mare (secţia adulţi + secţia pediatrie copii):
  10 Pulsiometre
  10 Tensiometre
  1 Defibrilator
  4 Monitoare Funcţii Vitale
  1 Maşina de spălat cu uscător

  Suntem conştienţi de eforturile pe care fiecare dintre noi trebuie să le depună, de sacrificiile pe care fiecare trebuie să le facă zi de zi, însă trebuie să ne menţinem speranţa vie, pentru a trece cu bine peste această grea încercare !

  Doamne ajută !”, a declarat, la acea vreme, Vasile Lucuț.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img