More


  Ședință de lucru a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), Filiala Satu Mare

  =

  Sala Multimedia a Bibliotecii Județene Satu Mare a găzduit ședința de lucru a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), Filiala Satu Mare, convocată de președintele Filialei UZPR Satu Mare, Dumitru Țimerman. Au fost abordate mai multe teme aflate pe ordinea de zi a ședinței.

  În primul rând, a fost discutată reprezentarea UZPR Satu Mare pentru Adunarea Generală și de alegeri a UZPR, care va avea loc în 14 martie 2020 în Aula Academiei de Științe Economice din București. Cu toate că exista loc pentru încă doi reprezentanți, a fost decis în unanimitate faptul că reprezentantul va fi unic, în persoana președintelui UZPR Satu Mare, Dumitru Țimerman. Apoi, au avut loc dezbateri pe marginea propunerilor legate de viitoarea denumire a Filialei UZPR Satu Mare și alegerea prin vot deschis a celei mai agreate denumiri. În urma alegerii, cu un total de 14 voturi, a fost stabilit numele Anton Davidescu. În urma acestei decizii, UZPR Anton Davidescu Stau Mare își propune să devină prezentă și pe social media pentru o mai bună interacțiune între membri, dar și cu publicul.

  De asemenea, au fost înmânate legitimații noilor membri din Satu Mare, care au fost primiți recent în UZPR, dar și legitimații pentru parcările auto, totul într-un cadru festiv. Au fost discutate totodată sugestii referitoare la îmbunătățirea statutului ziaristului profesionist din România, cum ar fi încadrarea în grupa a II-a de muncă a ziariștilor din România. La rubrica Diverse, au fost amintite aspecte precum: prima joi din fiecare lună să fie zi de ședință de lucru pentru UZPR Satu Mare și ca proiect de viitor – crearea unei reviste de atitudine a filialei cu privire la probleme din societate. În același timp, au existat propuneri ca în viitor să fie denumite străzi din municipiul Satu Mare după ziariști care au sau au avut o contribuție semnificativă în Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img