More


  Transurban va funcționa doar cu program de sâmbătă

  - Advertisement -

  Stimați călători, dată fiind evoluția situației la nivel național și internațional, pentru completarea măsurilor de prevenire și limitare a infecției cu noul coronavirus COVID-19, de marți, 24 martie, în municipiul Satu Mare se va aplica o restrângere a activității societății de transport public în comun, Transurban S.A. prin reducerea numărului de curse. Astfel, începând cu data de 24.03.2020 autobuzele vor circula cu program de sâmbătă, se arată într-un comunicat al Transurban S.A.
  Cetățenii sunt rugați să își limiteze călătoriile cu mijloacele de transport în comun și să renunțe la orice deplasare care nu este cu adevărat utilă, care poate fi amânată. Toate aceste măsuri sunt luate pentru prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului (COVID – 19) în mijloacele de transport în comun.
  De asemenea, Transurban S.A. Satu Mare anunță că, începând cu data de 23.03.2020, suspendă cursele speciale spre D.R.M.
  ”Rugăm operatorii economici care nu și-au sistat activitatea să ne contacteze pentru a putea ada pta programul de transport necesităților existente”, se mai arată în același document.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img