VIDEO/FOTO. DRAMĂ la Penitenciar. Trei MORȚI, doi RĂNIȚI GRAVTrei persoane și-au pierdut viața, alte două fiind în stare foarte gravă, în urma unui incendiu izbucnit în această seară la Penitenciarul Satu Mare. Potrivit unor informații, neconfirmate până acum, se pare că incendiul ar fi izbucnit în urma unei revolte a celor încarcerați.

Incendiu a fost anunțat la ora 20.22. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop, forțele de intervenție au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei ambulanțe SMURD și patru ambulanțe SAJ.

Incendiul a fost lichidat, însă au fost înregistrate cinci victime.

Trei persoane decedate și două persoane în stare gravă. În acest moment cele două persoane sunt transportate la UPU Satu Mare.

Alte cinci persoane au fost evaluate medical la fața locului și nu necesita transport la spital.

Deocamdată pompierii nu au cauza probabilă a izbucnirii acestui incendiu.

Surse au declarat pentru Gazeta de Nord Vest că incendiul de la penitenciarul Satu Mare ar fi izbucnit în urma unei revolte a deținuților. Acest lucru nu a fost confirmat, deocamdată, nici de pompieri, nici de IPJ.

”În acest moment nu am astfel de date. După lichidarea în întregime a focului se vor efectua verificări pt stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incendiul”, a declarat Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Stire în curs de actualizare….

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts