More


  VIDEO. ÎMPREUNĂ ÎN LUPTA CU PANDEMIA COVID-19! PRIMUL CONVOI a ajuns

  =

  Avem șansa de a trece mai bine peste această perioadă dacă ne implicăm ÎMPREUNĂ: autorități, ONG-uri, mediul privat. Primele transporturi cu pachete alimentare pentru vârstnici au ajuns la Satu Mare. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără implicarea Direcția de Asistență Socială Satu Mare, Fundației “Pretuiește viața”, a tuturor voluntarilor și a firmelor care au pus umăr lângă umăr pentru a veni în sprijinul persoanelor vârstnice! Mulțumiri tuturor, ați demonstrat că gesturile de omenie se pot face și în perioadele cele mai grele!

  Venim în sprijinul persoanelor vârstnice, aflate în izolare care au nevoie de noi în aceste momente grele!

  Primăria Municipiului Satu Mare, Direcția de Asistență Socială, cu sprijinul ONG-urilor a demarat o amplă campanie prin care zeci de firme au donat alimente de bază pentru vârstnicii și cu probleme financiare. Un gest gest simplu, dar care arată cât de importantă este solidaritatea!

  Primul convoi de alimente a ajuns în aceste zile la Satu Mare, urmând ca alimentele să fie distribuite persoanelor care au cea mai mare nevoie de ele.

  Mulțumiri speciale Fundației “Pretuiește viața” care a coordonat această campanie, voluntarilor care ne-au fost alături și tuturor firmelor care s-au implicat, chiar dacă traversăm o perioadă grea: Paste Hutton, Pro Avis, Sam Mills, Ocolul Silvic ,,Codrii Sătmarului”, Restaurant Miorița, Novita Impex, Gama & Gama, Tivadar Nicolae – producător de miere.

  Rugăm persoanele vârstnice care au nevoie de ajutor să apeleze în continuare numărul unic 0748-109853. 

   Societățile comerciale care doresc să mai facă donații de alimente și să ajut pot să completeze formularul de ajutor, secțiunea 3: bit.ly/ajutorsm

  Avem șansa de a trece mai bine peste această perioadă dacă ne implicăm ÎMPREUNĂ! Punem umăr lângă umăr, avem grijă unul de celălalt, muncim ca persoanele vârstnice să stea acasă!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img