More

    VIDEO. PANICĂ. Sătmărenii din Italia, SPERIAȚI de MOARTE. Și nu din cauza CORONAVIRUS

    După ce au trecut prin momente foarte grele cauzat de epidemia de coronavirus, sătmărenii din Italia mai au un motiv bine întemeiat să fie speriați de moarte. Și anume prezența în număr foarte mare a forțelor militare america de pe teritoriul Italiei.

    O sătmăreancă a filmat aceste imagini pe o autostradă din apropiere de Pescara în care se vede foarte clar un convoi de transport militar, cel mai probabil american.

    Și cum nimeni nu le spune nimic, sătmărenii sunt îngroziți de tot felul de scenarii, dar nu știu nimic concret.

    Mai este și varianta unui exercițiu militar, însă sătmărenii din Italia se întreabă de ce ar face armata americană un exercițiu militar într-o Italie care colcăie de coronaviruus. Dacă este așa, înseamnă că nu le este frică. Și nu le este frică pentru că, probabil, au vaccin la acest virus.

    Trecând peste aceste supoziții, mai aproape de informații oficiale se poate spune că este vorba despre exercițiul militar de apărare “Europe Defender 20”. Detalii despre acest exercițiu oferă Paul Ghițiu pe blogul său personal, preluând informații de pe un alt site italian.

    O altă supoziție ar fi că armata americană se retrage din Afganistan, conform știrii postate de Digi24,ro.

    Indiferent care este cauza, românii din Italia sunt îngroziți de prezența atât de numeroasă a trupelor americane în Italia, în ciuda epidemiei de Coronavirus, acesta fiind un motiv în plus de stres pentru conaționalii noștri din peninsulă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE