More


  Voluntari sătmăreni în sprijinul vârstnicilor

  =

  Voluntarii mai multor asociații caritabile din Satu Mare au înființat un tel-verde unde cei vârstnici pot suna ca să fie ajutați. Astfel, cumpărăturile persoanelor vârstnice pot fi făcute de către acești voluntari. Pentru asta nu trebuie decât să sune la numărul de telefon afișat mai jos.

  Livrare gratuită
  Primăria Satu Mare și Direcția de Asistență Socială Satu Mare, în parteneriat cu Caritas Dieceza Satu Mare, Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare-Máltai Szeretetszolgálat Szatmárnémeti, Centrul de Servicii Sociale “Acoperământul Maicii Domnului”, Fundatia Hans Lindner și Crucea Rosie Satu Mare vin în sprijinul persoanelor vârstnice (peste 65 de ani) care nu au aparținători și au domiciliul sau reședința pe raza municipiului Satu Mare.
  În acest sens funcționează o LINIE VERDE (0748-109-853), începând din data de 17.03.2020 în intervalul orar 8.00-18.00 de luni până joi unde se vor prelua solicitări în vederea sprijinirii efectuării cumpărăturilor săptămânale constând în alimente de strictă necesitate și medicamente pe baza prescripției medicale. Livrarea este GRATUITĂ, iar beneficiarii, persoane domiciliate în municipiul Satu Mare, suportă numai costurile produselor.

  Este foarte important!!!
  Solicitantul va semna o declarație pe propria răspundere că nu are aparținători care să îi sprijine. Telefonul alocat acestui serviciu este 0748-109-853 în intervalul orar 8.00-18.00.
  IMPORTANT: Dacă nu ați sunat la numărul pus la dispoziție de Primăria nu deschideți ușa la persoane care se oferă să vă facă cumpărăturile.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img