More


  CINSTE LOR. Sătmărenii LUPTĂ prin AUTOIZOLARE împotriva COVID-19. Numărul celor ieșiți pe străzi, drastic REDUS

  =

  Spre cinstea lor, sătmărenii dau dovadă de multă responsabilitate și luptă, prin autoizolare, împotriva coronavirusului. Astfel că, sâmbătă, au ales să stea în case. Dovadă este și numărul foarte mic de amenzi aplicate de polițiști celor care au ieșit pe stradă fără să respecte restricțiile de circulație. 

  Potrivit prefecturii Satu Mare, polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

  Astfel, la data de 25 aprilie a.c., 110 polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

  În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 25 aprilie, polițiștii au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 47.725 lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

  Față de zilele anterioare, amenzile aplicate sâmbătă,25 aprilie, au fost mult mai puține. Dacă ținem cont de faptul că pe data de 22 aprilie au fost aplicate 86 de amenzi, pe data de 23 aprilie – 88, iar vineri, 24 aprilie – 85 de amenzi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img