More


  CONTROALE. Zeci de PERMISE, SUSPENATE de Paști. VITEZOMANII, în vizor

  =

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 17 – 20 aprilie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 210 sancțiuni contravenționale.

   Astfel, în perioada 17 – 20 aprilie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 210 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 62 500 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 25 de conducători auto și au ridicat 10 certificate de înmatriculare.

  Astfel 19 conducători auto, cu vârste cuprinse între 25 și 47 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 101 km/h la 142 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img