More


  DOLIU. O infiermieră din Țara OAȘULUI, găsită MORTĂ în Italia. UCISĂ de coronavirus

  =

  O infirmieră originară din Țara Oașului a fost găsită decedată în propria sa locuință. Jurnaliștii italieni susțin că femeie ar fi fost ucisă de coronavirus.

  Nicoleta Corina Berinde, în vârstă de 41 de ani, este prima infirmieră decedată din cauza coronavirus din provincia Torino, potrivit Torinotoday.it. Ea lucra ca și infirmieră la casa de bătrâni Consolata a Beinasco.

  Trupul neînsuflețit a fost găsit în apartamentul său chiar de fratele victimei, Gheorghe, în dimineața zilei de 8 aprilie 2020. Acesta a venit să vadă ce se întâmplă deoarece sora sa nu i-a mai răspuns la telefon.

  El susține că zilele trecute Nicoleta abia reușea să vorbească din cauza tusei.

  Cum Nicoleta nu a răspuns nici la telefon, nici la soneria de la casă, fratele Gheorghe a solicitat intervenția pompierilor care au deschis ușa. Din păcate, pentru femeie nu mai era nimic de făcut.

  Jurnaliștii de la Torinotoday.it susțin că timp de zece zile femeia s-a autoizolat la domiciliu, dar niciodată nu a fost testată pentru coronavirus deși medicul său de familie, Nadia Leanza, a insistat în mai multe rânduri să facă testul.

  Testele contra coronavirus au fost efectuate după moartea Nicoletei, lucru care i-au confirmat pozitivitatea față de virus.

  Trupul neînsuflețit al Nicoletei Berinde va fi adus în țară unde va fi înmormântat.

  Membrii familiei sale au apelat la avocatul Guido Savio pentru a fi făcute cercetări de natură penală în sensul că moartea Nicoletei, atât de bruscă și neașteptată, s-ar fi putut datora și unei culpe medicale.

  Femeia lucra de mai bine de șase ani în casa de îngrijire medicală a vârstnicilor mai sus amintită. Era în Italia de aproximativ douăzeci de ani, iar diploma de asistent medical în România fusese recunoscută de autoritățile italiene, mai scriu cei de la Torinotoday.it.

  Nicoleta Corina Berinde ar fi cea de a șaptea victimă a COVID-19 din județul Satu Mare. Cinci au decedat în județ, în timp ce Corina Berinde și fostul fostbalist al Olimpiei, Avram Goia a decedat în străinătate.

  Dumnezeu să o ierte și să o odihnească!

  GAZETA DE NORD VEST transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!!!

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img