More


  FOTO. DUBLĂ descoperire MACABRĂ. Ambele CADAVRE, descoperite după mai multe zile de la deces

  =

  După trupuri neînsuflețite au fost descoperite în cursul zilei de astăzi pe raza județului Satu Mare. În ambele cazuri, trupurile neînsuflețite au fost descoperite după mai multe zile de la deces.

  Cadavru la Carei

  Primul dintre cadavre a fost depistat într-un bloc de pe strada Iuliu Maniu din Carei. Este vorba despre un bărbat în vârstă de circa 50 de ani.

  Redactia Buletin de Carei a primit semnalări de la chiriașii blocului de pe strada Iuliu Maniu privind decesul unui bărbat având vârsta în jur de 50 de ani. Se pare că bărbatul ar fost decedat în camera sa de la etajul 1 de câteva zile.

  Societatea de pompe funebre a ridicat abia astăzi trupul bărbatului. Pentru un chiriaș sărac, al nimănui, o folie de plastic este folosită pentru sicriu, scriu cei de la Buletin de Carei.

  Trup neînsuflețit descoperit la Satu Mare

  Un al doilea cadavru ar fi fost descoperit pe strada Ostrovului din municipiul Satu Mare. Potrivit PresaSM, un bărbat de 64 de ani nu a răspuns apelurilor repetate venite din partea familiei, situație în care fiul bărbatului a solicitat, prin 112, ajutorul pompierilor pentru a putea intra în apartamentul situat la etajul I al imobilului.

  La fața locului s-a deplasat echipajul pentru descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, o ambulanță, dar și un echipaj de poliție.

  Pompierii au reușit să pătrundă în apartament prin geam, utilizând scara pentru intervenții la înălțime, mai scrie PresaSM. Din păcate, în interior au descoperit cadavrul bărbatului de 64 de ani, iar echipajul medical nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

  Ambele cadavre au fost transportate la morgă unde li se va face autopsia pentru a se stabili, cu exactitate, cauza decesului celor doi bărbați.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img