More


  FOTO. GEST DEOSEBIT făcut de un fost MINISTRU sătmărean. A luat măști și dezinfectant pentru cei aflați în dificultate în Satu Mare

  - Advertisement -

  Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, fostul ministru al Tineretului și Sportului, a făcut un gest deosebit. Din anii săi, a cumpărat măști și flacoane cu dezinfectant pentru cei aflați în dificultate în Satu Mare. 

  ”Am văzut mii de gesturi de #solidaritate în această perioadă. Românii s-au inspirat unii pe alții și au generat un suflu de umanitate care a cuprins toată societatea! Celor care le era greu au avut mâini de care să se prindă și, împreună, să treacă mai ușor peste această criză.

  Bunătatea celor care au ajutat m-a inspirat și pe mine. Și, cum se spune, om cu om vom face bine! Am cumpărat măști și flacoane cu dezinfectant pentru cei aflați în dificultate în Satu Mare, județul meu. Azi le-am împachetat și le-am trimis. Vor ajunge în mai multe localități, la familii care trăiesc greu și nu își pot cumpăra, dar și la vârstnicii care au nevoie de protecție.

  Sper să trecem cu bine de această perioadă și să ne revedem sănătoși!”, este mesajul transmis de Ioana Bran.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img