More


  FOTOGALERIE. ACCIDENT GRAV lângă Satu Mare. Persoană ÎNCARCERATĂ după un IMPACT cu o AUTOBETONIERĂ

  =

  Un grav accident s-a produs astăzi, în jurul orei 11.00, lângă Satu Mare în urma căruia o persoană a rămas încarcerată după un impact între un camion și o autobetonieră. 

  Forțele ISU Satu Mare au fost solicitate azi, în jurul orei 10:40, să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident pe raza localității Apateu.

  Din informațiile primite prin apel la numărul 112, în urma impactului între un autocamion și o betonieră, șoferul camionului ar fi rămas încarcerat.

  La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor.

  Până la sosirea forțelor la locul evenimentului, persoana încarcerată a reușit să se evacueze. Echipajul SMURD a procedat la evaluarea stării de sănătate a barbatului.

  Acesta era conștient și nu prezenta leziuni sau traumatisme și a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire a producerii unui incendiu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img