More


  FOTOGALERIE. Acțiune CARITABILĂ a celor de la DAS Satu Mare în colaborare cu Asociația STEA

  =

  Direcția de Asistență Socială Satu Mare continuă acțiunile de distribuire a pachetelor cu alimente și produse de igienă persoanelor vulnerabile. Acțiunea de astăzi a fost organizată în colaborare cu Asociația ,,Stea”, cu ajutorul căreia au fost făcute pachete pentru 105 de familii din cartierul Sătmărel. Pachetele conțin alimente de primă necesitate, produse de igienă, dulciuri și rechizite pentru copii.

  ”Mulțumitm Asociației Stea pentru implicare în acțiunile de distribuire a pachetelor cu alimente de primă necesitate, produse de igienă și rechizite pentru persoanele din cartierul Sătmărel. Vom continua acțiunile! Rugăm persoanele vârstnice și persoanele care au nevoie de ajutor să ne contacteze la numărul unic 0748-109853. Companiile care doresc să se implice prin realizarea de donații sunt rugate să completeze formularul de ajutor: bit.ly/ajutorsm” este masul transmis de DAS Satu Mare.

  Acțiunile vor continua și în alte zone. Companiile care doresc să se implice prin realizarea de donații sunt rugate să completeze formularul de ajutor: bit.ly/ajutorsm sau să apeleze numărul: 0748-109853.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img