More


  FOTOGALERIE. CENTURA SĂTMARULUI va fi gata la TIMP. Un MINISTRU spune asta

  =

  Ministrul Tranporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode a verificat ieri stadiul lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Satu Mare și a discutat cu antreprenorul cu privire la problemele pe care le întâmpină acesta în ceea ce privește obiectivul de infrastructură.

  Obiectivul în lungime de 19,54 km ce are ca termen de finalizare estimat de către antreprenor luna iulie 2021, înregistrează un stadiu fizic al lucrărilor de 44,50% .

  ”Centura municipiului Satu Mare nu doar că va fluidiza traficul din această zonă dar va contribui în mod decisiv la dezvoltarea județului. De aceea i-am cerut antreprenorului să respecte graficul de lucru pe care și l-a asumat deoarece numai astfel termenul stabilit pentru finalizarea lucrărilor va fi respectat”, a declarat ministrul Lucian Bode.

  Acesta a subliniat faptul că dificultățile actuale cu care se confruntă toți antreprenorii vor fi depășite doar prin continuarea lucrărilor pe șantiere concomitent cu respectarea regulilor stabilite de instituțiile abilitate pentru protecția angajaților.

  ”Am cerut accelerarea lucrărilor, în condițiile în care plățile sunt la zi. Văd că antreprenorul, chiar dacă până în prezent au existat unele disfuncționalități, își respectă graficul de lucrări, fapt ce mă convinge că proiectul va fi finalizat în termen. Dacă subcontractorii vor fi plătiți la timp, sigur va fi și termenul de finalizare respectat. Știu că este o perioadă dificilă și de aceea am cerut tuturor antreprenorilor să se mobilizeze și să își ducă contractele la bun sfârșit. Veți vedea în perioada următoare că investițiile în infrastructură sunt un adevărat motor al redresării economice a țării. De aceea insist ca șantierele de infrastructură să rămână deschise dar numai în condițiile în care se pot aplica regulile de protecție a angajaților. Dacă antreprenorii își fac treaba vom avea noi legături rapide care vor contribui la dezvoltarea industriei de transport românească, la creșterea numărului angajaților în această zonă și implicit la revigorarea economiei naționale”, a mai precizat ministrul Lucian Bode.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img