More


  FOTOGALERIE. Primăria Ardud: Asfaltări și oameni harnici în Baba Novac

  =

  În această perioadă marcată de multiple neajunsuri și limitări ale activităților noastre ale tuturor, precum și a constrângerilor bugetare, ne străduim cu toții să găsim puterea, energia și resursele de tot felul pentru ca viața cu toate componentele sale umane și materiale să meargă mai departe!

  Baba Novac este un exemplu în acest sens!

  Vremea frumoasă de afară, primăvara cu energiile ei de renaștere a naturii generează și în oameni dorința și puterea de a schimba în bine aspectul înconjurător.

  Primăria efectuează în această perioadă lucrări de pietruire și asfaltare de străzi, iar oamenii harnici și gospodari ai Babei Novac, fac din grădinile, curțile și spațiile din fața caselor (șanțuri curățate, pomi, spații verzi, etc.) dovada hărniciei lor, a dragostei de muncă și frumos, a spiritului civic, a educației sănătoase primite de la părinții și înaintașii lor, așa cum au fost ei de-a lungul generațiilor.

  Mergând pe ulițele satului Baba Novac constați la tot pasul acest lucru, ordinea și curățenia gospodăriilor și străzilor stând mărturie.

  Bravo vouă gospodari din Baba Novac!

  Primăveri frumoase să aveți mereu în sufletele și gândurile voastre și multă sănătate!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img