More


  FRF: Toate competițiile de juniori, ANULATE! Există o singiură excepție…

  - Advertisement -

  Federaţia Română de Fotbal a anulat toate cele 31 de competiţii de copii, juniori şi grassroots din sezonul 2019/2020, organizate pe teritoriul României, cu excepţia Ligii Elitelor U19, informează, miercuri, site-ul oficial al FRF.

  “Federaţia Română de Fotbal, în urma consultărilor avute cu reprezentanţii cluburilor, a decis să încheie sezonul competiţional pentru copii şi juniori. Singura competiţie care rămâne întreruptă este Liga Elitelor U19, a cărei câştigătoare are dreptul de a participa în UEFA Youth League. În urma consultărilor avute cu membrii afiliaţi, din dorinţa de a proteja copiii şi a diminua riscul infectării, având în vedere şi faptul că nu există o miză competiţională de tip retrogradare/promovare, dar şi pentru a putea începe pregătirea sezonului următor, administraţia FRF a luat decizia de a anula toate competiţiile de copii şi juniori de pe teritoriul României pentru sezonul 2019/2020, în total 31 de competiţii. În acelaşi timp s-a căzut de acord ca reluarea antrenamentelor să reprezinte prioritatea cluburilor imediat ce condiţiile sanitare şi legale o vor permite. Anterior, pe 9 martie, FRF luase hotărârea de a întrerupe toate competiţiile de copii şi juniori organizate de FRF şi Asociaţiile Judeţene de Fotbal până la redeschiderea şcolilor”, se arată pe site-ul citat.

  Competiţiile anulate în sezonul 2019/2020 prin decizia de miercuri a Comitetului de Urgenţă sunt:

  Juniori:
  U19: Campionatul Naţional U19, Campionatul Judeţean U19, Cupa României U19, Supercupa României U19
  U17: Liga Elitelor U17, Campionatul Naţional U17, Campionatul Judeţean U17, Cupa României U17, Supercupa României U17
  U16: Liga Elitelor U16
  U15: Liga Elitelor U15, Cupa României U15, Supercupa României U15
  U14: Turneul Speranţelor
  U13: Campionatul Naţional U13
  U11: Campionatul Naţional U11
  U10: Interliga Naţională
  U9: Interliga Naţională
  U8: Interliga Naţională
  U7: Interliga Naţională

  Liga Elitelor U19, întreruptă prin decizia Comitetului de Urgenţă din 9 martie, rămâne suspendată, urmând să se găsească o soluţie pentru a se stabili echipa ce va participa în UEFA Youth League.

  Junioare:
  U15: Campionat Naţional U15
  U13: Campionat Naţional U13

  Futsal:
  U19: Campionat Naţional U19, Liga Elitelor U19, Cupa României U19

  Grassroots:
  ONSS – Învăţământ primar
  ONSS – Învăţământ gimnazial
  ONSS – Învăţământ liceal
  Campionat Naţional Universitar
  Campionat Naţional Universitar de Futsal
  Campionat Unificat în 7

  Competiţiile Cupa Satelor, Cupa Tymbark Junior şi Fotbal şi feminitate, întrerupte şi ele în urma deciziei Comitetului de Urgenţă din 9 martie, se amână pentru toamnă, datele de disputare urmând să se stabilească ulterior, în funcţie de evoluţia situaţiei în ceea ce priveşte epidemia COVID-19.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img