More


  INCONȘTIENȚĂ. Un sătmărean a făcut o plimbare de circa 6.000 de lei și 14 zile de CARANTINĂ

  - Advertisement -

  Un sătmărean a nu a mai avut răbdare să stea încă câteva zile în autoizolare la domiciliu și a ieșit la plimbare pe stradă. Din nefericire pentru el, a fost prins de polițiști, astfel că puțina lui distracție l-a costat pe sătmărean cel puțin 6.000 de lei.

  Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

  🔴Astfel, la data de 27 aprilie a.c., 246 polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.
  În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 27 aprilie a.c., polițiștii au aplicat 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 92.700 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

  🔴De asemenea, polițiștii au identificat o persoană care nu a respectat măsurile de izolare la domiciliu, aceasta fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei și a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoana mai sus menționată a fost internată într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile și pe propria cheltuială.

  În total, pentru plimbarea sa, sătmăreanul va scoate din buzunar cel puțin 6.000 de lei. Pe lângă cele 2.000 de lei amendă, sătmăreanul va mai achita încă cel puțin 4.000 de lei cheltuieli de carantinare. Să nu mai punem la socoteală că acum va sta 14 zile în carantină, nu în izolare la domiciliu.

  Unde nu-i cap, vai de picioare!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img