More


  Informare

  =

  Această informare este efectuată de: SC. AGROTOP VAL SRL. cu sediul în Oradea, str. Izvorului nr.97, județul Bihor, telefon: 0727-733 627, ce intentioneaza să solicite de la A.N. APELE ROMÂNE – Administraţia Bazinală de Apă Someș-Tisa prin S.G.A. Satu Mareaviz de gospodărirea apelor și aviz de amplasament, pentru investiţia: MODERNIZARE FERMĂ VEGETALĂ LA AGROTOP VAL SRL, ÎN COMUNA CRAIDOROLȚ, SAT CRIȘENI, STR. PRINCIPALĂ NR.64, NR.TOP.101104 și 101233, JUDEȚUL SATU MARE.

  Investiţia propusă prevede pe linia gospodăririi apelor:

  • sursă de apă: racordare la puț forat existent,
  • rezervor, stație de pompare apă și rețele de apă pentru stins incendiu și consum menajer,
  • colectare locală ape uzate menajere în bazin de colectare vidanjabil, cu evacuare la o stație de epurare comunală pentru epurare.

  Amplasamentul investiției propuse este situat pe malul stâng al Râului Crasna, în zonă inundabilă.

  Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare. Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărirea apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa susmentionată. Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa: ADMINISTRAŢIA BAZINALĂ DE APĂ SOMEȘ-TISA CLUJ, prin S.G.A. SATU MARE, str. Mircea cel Bătrân nr.8/A., tel: 0261 – 770 177, după data de 09.04.2019.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img