More


  ÎNGROZITOR. O sătmăreancă, la un pas să fie VÂNDUTĂ. A fost SALVATĂ în ultimul moment

  =

  O sătmăreancă a fost la un pas să devină victima traficului de carne vie. A fost salvată în ultimul moment.

  Polițiștii din cadrul DIICOT Oradea au prins un bărbat de 41 de ani în timp ce încerca să vândă o tânără contra sumei de 400 de euro.

  „Miercuri, 8 aprilie a.c., la ora 20.45, în localitatea Sanislău, judeţul Satu Mare, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au prins în flagrant delict un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce ar fi încercat să vândă, contra sumei de 400 de euro, o tânără, de 23 de ani, din Sanislău, în scopul practicării prostituției”, transmite comisar șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

  Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bihor, iar joi, 9 aprilie, a fost prezentat la Tribunalul Bihor, unde a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile.

  Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea au pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele celui în cauză, iar după audierea acestuia de către procurorul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Oradea, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bihor.

  Cercetările continuă în vederea documentării activității infracționale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de persoane.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img