More


  NEBUNIE. Coronavirus, OSCILANT în România. Atât la CAZURI NOI, cât și la DECESE

  - Advertisement -

  Chiar dacă sunt voci care spun că situația în România, în ceea ce privește evoluția coronavirsului, este ținută sub control, datele din ultima săptămână că vorbim, mai degrabă, de o evoluție oscilantă a COVID-19 la nivel național. Atât la cazuri noi, cât și la decese. Din fericire, însă, la nivelul județului Satu Mare situația pare a fi stabilă.

  Evoluția cazurilor noi la nivel național

  La nivel național, evoluția COVID-19 în ceea ce privește cazurile noi este foarte oscilantă. Cel puțin în ultima săptămână.

  Astfel, miercurea trecută (22 aprilie), la nivel național au fost înregistrate, față de ziua precedentă, un număr de 468 de cazuri noi.

  Joi (23 aprilie), comparativ cu miercuri au fost înregistrate 386 de cazuri noi. Vineri (24 aprilie) față de joi erau 321 de cazuri noi.

  În schimb, sâmbătă (25 aprilie) față de vineri au fost doar 218 cazuri noi ca, mai apoi, duminică (26 aprilie) față de sâmbătă numărul cazurilor noi să se dubleze, ajungând la 401.

  Săptămâna aceasta trendul oscilant s-a menținut. Astfel, luni (27 aprilie) au fost înregistrate 303 cazuri noi față de duminică, marți (28 aprilie) au fost 277 de cazuri noi, iar miercuri (29 aprilie) 362 de cazuri noi.

  Evoluție oscilantă și la decese

  Evoluția este foarte oscilantă și la decese ale persoanelor infectate cu coronavirus. Astfel, joi au fost 21 de decese, vineri – 22, sâmbătă (când au fost cele mai puține îmbolnăviri noi) au fost 34 de decese, duminică (când au fost cele mai multe cazuri noi) au fost doar 18 decese, luni au fost 27 de decese, marți – 29 de decese, iar ieri, miercuri (29 aprilie) au fost doar 18 decese.

  Sătmarul, în top 10 ca număr scăzut de infectări

  Din fericire, județul Satu Mare se menține încă foarte bine. de cel puțin patru zile nu a mai fost înregistrat niciun caz noi de coronavirus în județ, rămânând blocat la cifra 55. De asemenea, de mai bine de o săptămână nu a mai decedat nimeni, rămânând tot șase decedați, având și 23 de vindecați.

  Dacă din cei 55 de confirmați, scădem cei 23 de candidați și cei șase decedați, practic în județ nu sunt decât 26 de persoane infectate real.

  De altfel, Satu Mare se află în top 10 între județele cu cele mai puține cazuri de COVID-19 și ca număr de decese.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img