More


  NESIMȚIRE. În plină PANDEMIE, unii comercianți ÎȘI BAT JOC de sătmăreni. Supermarket și fast-food AMENDATE

  =

  Deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, iar regulile de igienă și securitate alimentară trebuie să fie respectate cu strictețe, totuși mai sunt unii comercianți sătmăreni care pur și simplu își bat joc de clienți.

  Astfel, în urma acțiunilor de control efectuate de către inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, DSVSA Satu Mare, au fost găsite nereguli grave la un supermarket și la un fast-food din municipiul Satu Mare.

  ”În această perioadă au fost aplicate două amenzi contravenționale în valoare de 2.400 lei. Astfel, au fost amendate cu câte 1.200 de lei un supermarket , respectiv un fast-food, ambele din municipiul Satu Mare, pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, privind condițiile de depozitare a produselor alimentare”, se arată într-un comunicat al DSVSA Satu Mare.

  Din nefericire, legea ne interzice, deocamdată, să dăm numele celor două entități amendate de DSVSA până la definitivarea, cel mai probabil în instanță, a acestei spețe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img