More

    OȘAN INCONȘTIENT. A fugit din IZOLARE și a condus BĂUT. Acum are DOSAR PENAL

    Un oșan inconștient nu a mai avut răbdare să stea în izolare, astfel că de Paște a ieșit din izolare și a condus băut mașina sa proprie. A fost prins însă de polițiști, iar acum are dosar penal.

    La data de 21 aprilie 2020 la nivelul parchetului de pe judecători am Negrești Oaș a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe

    Astfel, în data de 19.04.2020, organele de poliţie din cadrul Postului de Politie Târşolţ s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul C.I.F. a fost identificat conducând autoturismul proprietate personală prin localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, iar cu ocazia legitimării s-a stabilit că acesta nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni şi combate răspândirea virusului SARS – COV-2.

    Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Polstului de Politie Târşolţ sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.

    ”Precizăm că activitătile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumtiei de nevinovătie”, se arată într-un comunicat remis de Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE