More


  OȘANUL MILIONAR s-a ținut de cuvânt. Ce a promis, a REALIZAT pentru Satu Mare

  =

  Tânărul om de afaceri Stelian Baltă, unul dintre cei mai bogați români din Asia, stabilit în Singapore și originar din Negrești-Oaș, a anunțat în 31 martie că donează spitalelor din județul Satu Mare kit-uri de testare pentru identificarea persoanelor afectate de noul tip de coronavirus, precum și echipamente de protectie medicale.

  În ciuda dificultăților cu care s-a confruntat din cauza întârzierilor mari ale furnizorilor și transportatorilor, tânărul milionar a reușit să trimită primele 1.000 kit-uri de testare precum și soluțiile de extracție necesare, acestea sosind deja la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

  Donațiile în scopuri filantropice ale tânărului milionar nu se opresc aici.

  Totodată, 1000 de combinezoane, donate de Stelian Baltă, au fost încărcate în Vietnam cu destinațiile: Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, Serviciul Ambulanță Satu Mare, Serviciul Ambulanță Negrești-Oaș, Spitalul de Pneumoftiziologie Bixad, Spitalul Municipal Carei.
  De asemenea, Stelian Baltă a donat măști de protecție la Poliția locală Negrești-Oaș precum și Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

  Kit-urile de testare pentru virusul Covid19 donate de tânărul milionar, provin din Singapore, sunt folosite pe scara largă, iar cu ajutorul acestor teste se poate afla în câteva ore dacă o persoană a fost infectată.

  ”Personalul medical merită tot respectul, toată recunoștința și aprecierea pentru eforturile depuse zilnic în lupta cu acest virus. Trebuie să fim recunoscători și solidari cu cei din prima linie a frontului, cei care se luptă zilnic, neobosiți, luând decizii importante în momente critice”, a declarat Stelian Baltă.

  Chiar dacă trăiește în Asia cea mai mare parte a anului, Stelian Balta nu și-a uitat originile din Țara Oașului și revine de fiecare dată cu plăcere pe meleagurile natale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img