More


  „Pot merge cu mașina la service-ul auto sau la spălătorie?” CE SPUN AUTORITĂȚILE?

  În contextul restricțiilor de circulație impuse, mulți dintre români vor să afle dacă pot merge cu mașina în service, pot cumpăra piese auto sau pot merge cu automobilul la spălătorie. Pentru a-i lămuri, Grupul de Comunicare Strategică a oferit răspunsuri clare la nelămuririle acestora.

  =

  Pot să mă duc cu mașina la service-ul auto?

  Răspuns: Activitatea service-urilor auto, a magazinelor de piese și a reprezentanțelor auto sau a altor instituții de profil nu este interzisă prin nicio Ordonanță Militară, excepție făcând cele care își desfășoară activitatea în marile centre comerciale.

  În cazul în care autoturismul prezintă o defecțiune care nu permite folosirea lui în condiții de siguranță, persoana care se deplasează la service/magazin de piese auto/reprezentanță sau alte unități de profil poate face acest lucru completând declarația pe propria răspundere, punctul privind acoperirea necesităților persoanei/ motiv justificat.

  În cazul achiziționării unei piese sau a unui automobil, persoana trebuie să aibă și un document doveditor al tranzacției (factură, procură, contract etc.)

  Pot merge la spălătoria auto să îmi spăl mașina?

  Răspuns: Da, sunt permise deplasările la spălătoriile auto pentru curățarea mașinilor, atunci când acest lucru este necesar, dar cu respectarea strictă a prevederilor ordonanțelor militare. Deplasarea se poate face completând declarația pe proprie răspundere la punctul privind acoperirea necesităților persoanei/ motiv justificat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img