More


  PRECIZARE. Românii își pot CULTIVA GRĂDINILE de la țară. Doar pentru DISTANȚE MARI se cer ACTE DOVEDITOARE

  =

  Ministrul Agriculturii Adrian Oros revine asupra declarațiilor pe care le-a făcut în la Digi 24, unde a spus că românii care au o proprietate la țară nu pot folosi grădina sau livada de legume ca un pretext pentru a circula, ci aceeastă excepție de la resctricțiile de circulație se aplică numai producătorilor agricoli care obțin venituri din agricultură.

  Asaltat de întrebări din partea cetățenilor, pe pagina sa de Facebook, Adrian Oros a revenit în cursul după-amiezii asupra declarațiilor făcute anterior, potrivit Agrointel.ro.

  ”Vă puteți deplasa la muncile agricole, pe baza declarației pe propria răspundere(punctul 6). Doar dacă distanța este mare, de exemplu sute de km, e nevoie de acte doveditoare!”, le răspunde pe Facebook ministrul Adrian Oros celor care îl întreabă de ce a declarat în cursul zilei de astăzi că numai producătorii cu venituri agricole pot circula pe perioada stării de urgență pentru a efectua lucrări agricole, conform Agrointel.ro.

  Răspunsurile lui Adrian Oros adâncesc și mai mult confuzia legată de acest subiect. Ce înseamnă ”distanță mare”, ce înseamnă ”acte doveditoare”?  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img