More


  PROGRES. Ziua și VINDECATUL la Satu Mare. Numărul INFECTAȚILOR REALI rămâne CONSTANT

  =

  Încet, dar sigur, județul Satu Mare face progrese în lupta împotriva coronavirus. În ultima săptămână am avut parte de șase sătmăreni bolnavi de COVID-19 care au fost declarați vindecați și externați.

  Astfel că,la Satu Mare, în prezent sunt înregistrate 23 de persoane vindecate de coronavirus, ultimul declarat vindecat fiind externat în această dimineață.

  Începând din data de 21 și până în prezent în județ au fost înregistrate șase vindecări. În medie, câte una pe zi.

  Astfel, în data de 21 erau înregistrate 18 persoane vindecate, în data de 22 – 19 persoane, număr constat și în data de 23, în data de 24 numărul persoanelor vindecate a ajuns la 21, în data de 25 la 22, care a stagnat și în data de 26, iar azi dimineață s-a ajuns la 27.

  Demn de remarcat este și faptul că, până în prezent, autoritățile au anunțat că în județ au fost înregistrate 53 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19. De asemenea, alte șase persoane au decedat.

  În această situație, dacă din cele 53 de cazuri de coronavirus înregistrate scădem decedații (șase persoane) și vindecații (23 de persoane), rezultă că în județ, în mod real, mai sunt bolnave doar 24 de persoane. Exact ca și în urmă cu o săptămână.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img