More


  RAZIE. Vitezomani IRESPONSABILI, lăsați fără PERMIS. Prinși cu peste 100km/h în localități

  =

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 9 aprilie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale. 

  Astfel, la data de 9 aprilie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 28 300 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 13 conducători auto și au ridicat un certificat de înmatriculare.

  9 permise de conducere au fost reținute pentru 90 de zile, conducătorilor auto cu vârste cuprinse între 20 și 69 de ani, care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 102 km/h la 114 km/h, în interiorul și în afara localităților.

   

   

  Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img