More


  Șoferi SURPRINȘI în timp ce se pregăteau să DECOLEZE. Acum au rămas FĂRĂ PERMIS

  =

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 13 aprilie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale.

   Astfel, în cursul zilei de 13 aprilie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27 400 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 5 conducători auto și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

  Astfel 4 conducători auto, cu vârste cuprinse între 22 și 53 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 102 km/h la 154 km/h, în interiorul și în afara localităților.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img