More


  TÂLHARI și VIOLATORI, ARESTAȚI la Satu Mare. Este INCREDIBIL ce au FĂCUT

  =

  Polițiștii au identificat și reținut ieri, 9 aprilie a.c., doi tineri, din localitatea Stâna bănuiți de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie și a unei infracțiuni de viol.

  În urma cercetărilor efectuate de polițiști, aceștia au identificat la scurt timp după comiterea faptei, doi tineri de 18, respectiv, 20 de ani, ambii din localitatea Stâna, bănuiți că în noaptea de 8/9 aprilie a.c., ar fi pătruns în locuința unui bărbat, de 85 de ani, din aceeași localitate, pe care l-ar fi deposedat prin întrebuințarea de violențe și amenințări, de suma de 500 de lei.

  Prin extinderea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că tot în aceeași noapte, cei doi ar fi pătruns și în locuința unei alte femei, de 81, de ani, din localitatea Stâna, pe care prin acte de violență și amenințări ar fi deposedat-o de aproximativ 600 de lei, după care ar fi violat-o.

  Față de cei doi, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată și viol, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

  Magistrații sătmăreni au decis ca cei doi să fie arestați pentru 30 de zile.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img