More


  UDMR cere demisia lui Marcel Vela! ”Poate dacă lumina ar ajunge mai repede la creierul unora, s-ar răzgândi…”

  =

  După USR, și UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela. Reprezentanții formațiunii susțină că prin acordul cu BOR, Vela a pus în pericol siguranţa populaţiei şi a ignorat starea de urgenţă declarată de preşedinte şi măsurile de sănătate publică impuse de propriul Guvern.

  Purtătorul de cuvânt a UDMR, Hegedus Csilla, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că ministrul de Interne a pus în pericol toată ţara.

  „UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, deoarece, prin decizia lui, a pus pericol toată ţara şi siguranţa populaţiei, a anulat toate rezultatele obţinute până acum prin introducerea măsurilor de prevenire şi combatere a epidemiei, a ignorat starea de urgenţă declarată de preşedinte şi măsurile de sănătate publică impuse de propriul Guvern”, a spus Hegedus.

  Potrivit acesteia, demisia lui Vela este singura cale de a mai salva situaţia şi de a restabili încrederea populaţiei în măsurile autorităţilor.

  La randul lor si lideri locali ai UDMR Satu Mare, respectiv presedintele Consiliului judetean , Pataki Csaba si deputatul Turos Lorand au criticat acordul MAI-BOR anuntat de ministrul Vela.

  ”Poate dacă lumina ar ajunge mai repede la creierul unora, s-ar răzgândi…” a postat președintele UDMR Satu Mare, Pataki Csaba azi pe pagina personală distribuind apoi comunicatul UDMR….Iar deputatul Turos Lorand a distribuit și el comunicatul UDMR…

  Și USR a cerut ca ministrul de Interne, Marcel Vela, să își dea demisia în contextul discursului susținut de președintele Klaus Ioahnnis, după ce șeful statului a anunțat că îi va cere lui Vela să revină asupra protocolului dintre MAI și BOR.

  Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, marţi seara, că românii vor putea primi Paşti vineri şi sâmbătă, iar distribuirea Luminii Sfinte de la Ierusalim se va face de către voluntari şi de către patrulele MAI, în urma unui acord cu Biserica Ortodoxă Română.

  Ulterior, miercuri, la rpânz, reședintele Klaus Iohannis a spus că va cere ministrului Marcel Vela și premierului Ludovic Orban să revină asupra acordului MAI-BOR, subliniind că le va cere să găsească o formulă care se încadrează în îndemnul „Stați acasă”.

  sursa stiripesurse.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img