More


  VESTE BUNĂ. Două zile cu MINUS la CORONAVIRUS. Numărul DECESELOR și a cazurilor noi, ÎN SCĂDERE

  =

  România a înregistrat un număr mai scăzut de cazuri noi confirmate în ultimele două zile, decât înainte. De asemenea, și numărul decedaților a fost în scădere. Trendul național se poate constata și la nivelul județului Satu Mare.

  Astfel, potrivit informărilor făcute de Grupul de Comunicare Strategică, la finele zilei de sâmbătă, 11 aprilie erau înregistrate 523 de cazuri noi de COVID-19 în România. Tot atunci, în județul Satu Mare erau înregistrate două noi cazuri urcând de le 30 la 32 de cazuri.

  A doua zi, duminică, numărul cazurilor nou înregistrate în 24 de ore a scăzut la 310, iar luni la 333. Adică mult mai puține cazuri noi decât sâmbătă.

  În același interval de timp, numărul cazurilor confirmate în județul Satu Mare a urcat la 37, în cursul zile de duminică, stagnând tot acolo și în cursul zilei de luni, 13 aprilie.

  În aceiași perioadă a scăzut și numărul deceselor pe zile. Astfel, dacă sâmbătă au fost înregistrate 24 de decese, duminică și luni au fost înregistrate 12, respectiv 13 decese. În prezent, în total, sunt înregistrate 331 de decese ale persoanelor infectate cu COVID-19.

  Din fericire, la Satu Mare numărul deceselor a ”înghețat” la cinci, și sperăm să rămână tot acolo.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img