More


  VIDEO – EDITORIAL ÎN EXCLUSIVITATE Jurnal de campanie de pe frontul bătăliei ANTI COVID 19 Episodul 2

  =

  Ne aflăm în plină perioadă de pandemie COVID 19, în vreme de mare criză medicală, economică și socială … de ce nu existențială, vremuri în care suntem forțați de împrejurări să ne retragem din activitățile devenite o viață întreagă până acum cotidiene. Auzim zi de zi, clipă de clipă știri din toată lumea din ce în ce mai alarmante, care ne pun la încercare credința în bine … credința că va fi bine.

  O astfel de situație de incertitudine este trăită în fiecare zi și de compatrioții noștri din străinătate … și vorbim aici de români care au venit din țări declarate zone roșii de Organizația Mondială a Sănătății … amintind de SUA, ITALIA SPANIA, FRANȚA, GERMANIA ș. a. m. d., dar și de românii care au rămas acolo … pe redute.

  Astăzi și săptămâna viitoare vom avea ocazia să stăm de vorbă, printr-un interviu în exclusivitate marca Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV, cu o familie de români din Satu Mare, plecată în Marea Britanie … români plecați de șase ani în Marea Britanie, care lucrează la un cămin de bătrâni din Londra; Carmen fiind Director Medical al instituției, Iosif, soțul lucrând ca team leader, în timp ce Andrea, fata lor, lucrează ca îngrijitoare … ei locuind cu chirie în cartierul West molesey din Londra.

  Valeriu Ioan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img