More


  ACȚIUNE. Codul Rutier, CĂLCAT ÎN PICIOARE de către unii șoferi. Vitezomani, bețivi și inconștienți, la volan

  =

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 19 mai a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale. 

  Astfel, la data de 19 mai a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 29 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 11 conducători auto.

  Dintre aceștia, cinci șoferi cu vârste cuprinse între 20 și 42 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 105 km/h până la 116 km/h atât în afara cât și în interiorul localităților, în cazul acestora polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile. 

  Infracțiuni rutiere constatate în flagrant delict de polițiști

  La data de 19 mai a.c., în jurul orei 17.20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat între localitățile Beltiug și Acâș, un bărbat, de 51 de ani, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

  Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au identificat ieri, 19 mai a.c., pe raza localității Pomi un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din județul Maramureș.

  În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

  Tot ieri, 19 mai a.c., polițiștii Secției Poliție Rurală Petrești au depistat în trafic între localitățile Ciumești și Sanislău, un bărbat de 43 de ani din comuna Sanislău care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

  Astfel a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  În toate cazurile prezentate cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img