More


  ALERTĂ METEO. RECORDURI TERMICE la Satu Mare. Vreme FOARTE RECE în această NOAPTE

  - Advertisement -

  În această noapte, la Satu Mare va fi o vreme deosebit de rece, local îngheț și brumă. Vor fi înregistrate adevărate recorduri termice negative pentru această perioadă în intervalul orar3.00 și 6.00 dimineața, potrivit Severe Weather Alert – România.

  În spatele frontului atmosferic care a traversat astăzi spațiul geografic al țării noastre, a pătruns o masă de aer rece, arctic continentalizat. În următoarele ore, o dorsală anticiclonică va avansa dinspre centrul continentului european către est.

  În acest context aerosinoptic, pe parcursul nopții, treptat, cerul se va degaja și va deveni variabil sau chiar mai mult senin în jumătatea nord-vestică a teritoriului. Astfel, local în Maramures, Satu Mare, nordul, estul și centrul Transilvaniei, nordul Moldovei și izolat al Crișanei, temperaturile minime se vor situa între -1…1°C, posibil mai scăzute pe văi și în depresiuni, spre -2…-4°C.

  Aceste valori termice se vor constitui în recorduri zilnice la numeroase stații meteorologice, dar nu este exclus ca în unele zone să se consemneze cea mai rece dimineață de mai din istoria măsurătorilor, iar izolat, vor fi condiții de producere a brumei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img