More


  Au jurat credință patriei!

  =

  Cei patru elevi ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti, aflaţi în stagiu de practică la ISU Satu Mare, au depus jurământul militar.

  Într-un cadru restrâns, impus de condiţiile actuale, inspectorul şef, colonel Nicolae DIMA a oficializat momentul şi i-a felicitat: “Fiţi mândri că ați intrat în rândul salvatorilor, a celor chemați să prevină, să protejeze și să salveze viețile și bunurile cetățenilor. Sunt misiuni onorante, pe care, executându-le cu spirit de răspundere, cu rigoare şi cu entuziasmul tinereţii, aduceţi servicii societății române. Pentru a le îndeplini cu succes, aveţi datoria să vă dedicaţi, cu toată energia, instruirea şi pregătirea voastră! Felicitări şi mult succes!”
  Depunerea jurământului militar reprezintă un moment de referinţă al carierei militare, fiind actul de conştiinţă cu înalte semnificaţii patriotice şi civice, prin care un tânăr dobândeşte pe deplin statutul de militar.

  Odată cu parcurgerea acestui moment important din viața și cariera fiecărui militar, cei patru tineri au intrat în lumea salvatorilor, a eroilor anonimi care salvează vieţi şi bunuri, într-o continuă luptă contracronometru. ”Învăţați din acțiunile fiecărui camarad, pentru că profesia aceasta se face în echipă!”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img