More


  DECIZIE. În ATENȚIA tuturor BOLNAVILOR. Ce se ÎNTÂMPLĂ cu POLICLINICILE din județ

  =

  Cu începere din data de 18.05.2020, Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare își reia activitatea în regim normal continuu și online, conform următorului program:

  Locația Satu Mare: 7:00-14:00 și 14:00-21:00

  Locația Tășnad – programul normal (anterior stării de urgență)

  Centrul de Sănătate Mintală – programul normal (anterior stării de urgență) 

  În scopul limitării infecției cu virusul SARS-CoV-2 în rândul populației, se impun următoarele reguli:

  Accesul pacienților în Ambulator se va face doar în  baza unei programări prealabile telefonice efectuată din timp, exclusiv la numerele de telefon:

  Ø  0261/770046 și 0261/748600 -Satu Mare

  Ø  0261/727450 – CSM Satu Mare

  Ø  0756064704 – Cabinet de PediatrieTășnad

  Ø  0787314190 – Cabinet Medicină Internă și Chirurgie Tășnad

  Ø  0756064225 – Cabinet de Obstetrică GinecologieTășnad

  Ø  0261748397- Cabinet Chirurgie Buco Maxilo Facială

  La programare, pacientul este obligat săcomunice numărul de telefon pentru reconfirmarea programării cu o zi anterioară consultului programat.

  Încazul în care programarea nu poate fi respectată de pacienți, din motive obiective, aceștia sunt rugati să anunțete lefonic renunțarea la programare, la fisierul unității.

  Intrareava fi permisă numai cu mască de protecție (care va acoperi obligatoriu gura și nasul) cu maximum 15 minute înainte de ora programată, prin cortul de triaj amplasat în curtea ambulatoriului, urmând săgețile indicatoare afișate.

  Paciențiivor intra făr ăînsoțitor, cu excepția copiilor și a persoanelor cu dizabilități.

  Se va menține o distanță obligatorie de 1,5 m între persoane.

  Pacienții cu simptome de boală respiratory acută (tuse,temperatură peste 37,3°C, dureri în gât sau dificultăți respiratorii) sau pacienții care au fost în contact direct cu personae suspecte COVID-19 sau careau efectuatdeplasări în străinătate în ultimele 14 zile, se vor prezenta inițial la medicul de familie și ulterior se vor reprograma,dacă nu prezintă o stare de urgență medico-chirurgicală, caz în care se vor prezenta la UPU.

  Documentele necesare la consultul de specialitate sunt: carte de identitate / B.I., bilet de trimitere și card de sănătate unde este posibil.

  Este interzisă staționarea pacienților pe holurile ambulatoriului integrat si ale spitalului.

  Rugăm pacienții să respecte cu strictețe programarea! Neprezentarea la ora programată implică pierderea programări iși necesitatea efectuării unei alte programări.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img