DECIZIE. Primăria Satu Mare REIA PROGRAMUL cu publicul. Care va fi PROGRAMUL instituțiilorPrimarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a anuțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Primăria reia programul cu publicul după ce acesta fusese suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

Reguli generale de distanțare: LA INTRAREA ÎN INSTITUȚIE SE VA VERIFICA  TEMPERATURA CORPORALĂ A CETĂȚENILOR CU INSTRUMENTE DE MĂSURARE SPECIFICE

Măsură obligatorie: purtarea măștilor la intrarea în instituții, spații închise, acces limitat de persoane, măsuri de distanțare la intrare, dispozitive la intrare, dezinfectare obligatorie.

Cetățenii vor avea acces limitat în birourile instituției

Relații cu publicul: program cu publicul: zilnic de la 10-12 preluări documente şi 14-15 eliberări documente; comunicare prin mail: registratura@primariasm.ro  si sesizari@primariasm.ro

Casieria primăriei: program zilnic, orele 9-16

Direcția Evidența Persoanelor și Stare Civilă: Zilnic 9-16, joi 9-18.3, decese si sambata 9-12, acces doar pe baza programarilor online, cu excepții întemeiate (vârstnici, persoane vulnerabile)

Direcția de Impozite și Taxe Locale– program zilnic în cele două locații. Plățile pe platformele online se pot face 24/24

Serviciul Urbanism – folosire e-mail: preluarea si transmiterea pe e-mail (documente de format mic, A4 si A3): urbanism@primariasm.ro, bfc@primariasm.ro , gis@primariasm.ro  cetățenii nu vor avea acces în birouri. La cerere angajații se vor deplasa într-un birou pentru purtarea discuțiilor. (camera 04 )

Serviciul Agricol –  cereri online, agricol@primariasm.ro . Depunerea cererilor personal de către petenți în zilele de marți și joi, în intervalul orar 9-14. Ridicarea răspunsurilor personal de către petenți în zilele de marți și joi în intervalul orar 14-16;

Serviciul Autoritate Tutelară – email: tutela@primariasm.ro, program marți și joi, 9-14

Serviciul Patrimoniu – patrimoniu@primariasm.ro , program marti si joi, 9-14, fără acces în birou

Direcția de Asistență Socială: vor comunica separat depunerea    documentelor,  programul casierie este în zilele de marți,miercuri,joi între orele 10-13. Se vor continua activitățile de ajutorarea a persoanelor vârstnice și a celor aflate în situații vulnerabile.

Administrația Domeniului Public:  acțiuni de spălare, dezinfectarea piețelor săptămanal, amplasare soluții de dezinfecție la intrări, păstrarea distantei.

Serviciul parcări: automatele sunt dezinfectate periodic, casierii: L-V, orele  8-16, Biroul Unic de Servicii – Centrul Comercial Someșul – casieria ADP:  orele 9-16.30 si joi 9-18.30.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts