More


  DECIZIE. Wizz Air NU REIA cursele de la Satu Mare spre LONDRA. Care e MOTIVUL

  =

  Cu toate că săptămâna trecută s-a vorbit despre reluarea curselor internaționale ale companiei Wizz Air de la Satu Mare spre Londra, acest lucru nu se va mai produce. Compania aeriană a decis să prelungească perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din România ca urmare a extinderii restricțiilor de călătorie existente, introduse de autoritățile române.

  Primul zbor Wizz Air de la Satu Mare spre Londra trebuia să aibă loc sâmbătă. Apoi, în continuare, cel puțin o perioadă de timp, cursele aeriene spre capitala Marii Britanii urmând să aibă o frecvență de două zboruri pe săptămână.

  Miercuri, însă, compania Wizz Air, a anunțat că va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din România ca urmare a extinderii restricțiilor de călătorie existente, introduse de autoritățile române. Astfel, zborurile spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor rămâne suspendate până pe 16 iunie inclusiv.

  Cu alte cuvinte, vor fi amânate până la o dată neprecizată, și cursele aeriene spre Londra de la Satu Mare.

  Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

  Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img