More


  DISTRACȚIE. Ar fi început NEBUNIA. Ce TRUPE ar fi CONCERTAT de ZILELE ORAȘULUI

  =

  La acest sfârșit de săptămână ar fi trebuit să aibă loc cea de a 24 ediției a Zilelor Orașului Satu Mare. Doar că, în acest an, pentru prima dată de la înființare, manifestările dedicate acestei sărbători a orașului Satu Mare au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus de la nivel național. 

  Organizatorii, Primăria Satu Mare și Centrul Cultural ”GM Zamfirescu” și-au făcut, înainte de izbucnirea pandemiei, un plan de bătaie pentru ediția ce ar fi urmată să se desfășoare în acest an.

  ”Încă din iarnă ne-am făcut un plan pentru ediția din acest an a Zilelor Orașului Satu Mare. Ne-am fi dorit să avem parte de o ediție foarte reușită, de aceea ne-am gândit să invităm interpreți valoroși și trupe cunoscute. Atât din țară, cât și din străinătate.

  Cu o parte dintre ei s-a luat deja legătura, probabil că au fost semnate chiar și precontracte, dar din păcate, pandemia de coronavirus nu ne mai oferă posibilitatea de a organiza acest frumos eveniment dedicat sătmărenilor”, a declarat, pentru Gazeta de Nord Vest, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. 

  Capul de afiș al ediției Zilelor Orașului Satu Mare care trebuia să se desfășoare în acest an și care ar fi debutat vineri seara ar fi fost italienii de la Ricchi e Poveri. Cu membri trupei s-ar fi luat legătura încă din decembrie și se pare că ar fi fost semnat deja un precontract.

  Apoi, dintre interpreții și trupele românești cu care s-a luat legătura sau s-a avut în vedere acest lucru pot fin amintiți, Smiley, trupa Bucovina și trupa Subcarpați, trupa Mono Jacks, trupa Șuie Paparude.

  Desigur, ar fi concertat la Satu Mare și trei trupe din Ungaria. Și anume Quimby, Zseda și Kelemen Kabatban.

  Organizatorii din acest an a Zilelor Orașului Satu Mare ar fi dorit să le facă o surpriză de proporții copiilor și adolescenților. Astfel că pe scena de la Satu Mare ar fi urmată să concerteze și trupa 5Gang, o trupă cvasi-necunoscută pentru cei mai în vârstă, dar extrem de apreciată de tineri.

  Ar fi fost o distracție pe cinste și, foarte probabil, o nouă ediție reușită a Zilelor Orașului Satu Mare. Doar că pandemia de coronavirus i-au obligat pe autorități să anuleze sărbătoarea.

  Poate că la vară, când vom mai ieși din pandemie, Primăria și Centru Cultural ”GM Zamfirescu” să organizeze un super-spectacol la care să fie invitate măcar o parte din trupele enumerate mai sus.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img