More


  DJ pentru digitalizare

  =

  Pe fondul pandemiei, școala s-a mutat în on-line și cum nimeni nu a fos pregătit pentru așa ceva, mulți copii nu au avut acces individual la un dispozitiv funcțional, gen laptop, tabletă, desktop – pentru a participa la cursurile zilnice. Cei mai afectați în acest caz au fost copii instituționalizați care locuiesc în Case de Tip Familial sau Centre, câte 8, 11, chiar 37 precum cei de la ,,Floare de Colț” – Halmeu. În județul Satu Mare sunt 17 astfel de locații, în care în total sunt instituționalizați, 187 de copii.

  Pentru că an de an, de 1 iunie, Fundația Maria iar de acum Asociația Acces la Viitor – organizează pentru aceștia o petrecere de ziua lor, de data aceasta dorința lor, a fost să îi ajutăm să poată participa la școala on-line. Așa s-a născut un nou proiect – DJ PENTRU DIGITALIZARE cu scopul de a da Acces la Educație copiilor instituționalizați din Satu Mare prin achiziționarea de tablete cu ajutorul donațiilor.

  17 DJ, s-au alăturat și vin să suțină această cauză printr-un live stream show – un eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru achiziționarea acestor tablete. Cei 17 artiști ce vin la Satu Mare să mixeze live la DJ PENTRU DIGITALIZARE sunt: DJ Dark, DJ Mentol, DJ Aya, DJ Dacian, DJ Albin, DJ Kaczka, DJ Bia, DJ NRB, DJ BRN, DJ Mini, DJ Kamil S, DJ The WLT, DJ Soso, DJ Andrei Traista, DJ Zoli Bohak, DJ Roly K, DJ Onuc, DJ George și MC SHUTHY. Evenimentul va fi transmis live în 30 – 31 mai 2020, pe Facebook, Instagram, YouTube și va fi moderat de Ovidiu Matioc avându-l invitat pe Unguru Bulan.

  Vă invităm să vă alăturați și dumneavoastră în demersul acestui proiect pentru ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți sătmareni pentru a aduna cât mai multe fonduri din care să achiziționăm cât mai multe tablete.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img