More


  DOCUMENT OFICIAL. Zona Metropolitană, CLARIFICATĂ de Arafat. În județ sunt DOUĂ astfel de zone

  =

  Primăria municipiului Satu Mare vine în sprijinul sătmărenilor! Primăria Satu Mare a primit precizări din partea secretarului de stat Raed Arafat pentru considerarea zonei metropolitane, pe care , de altfel, l-a și făcut public.

  În cazul municipiului Satu Mare, potrivit documentului semnat de secretarul de stat Raed Arafat, se arată, negru pe alb, că Zona Metropolitană este considerată teritoriul administrativ al municipiilor cât și o rază de 30 de km în jurul acestora, dar fără a fi depășit județul din care face parte.

  În această situație, în județul Satu Mare sunt două astfel de zone în interiorul cărora, potrivit legii, nu este necesară completarea declarației pe propria răspundere.
  Vorbim aici despre o raza de 30 de km în jurul municipiului Satu Mare precum și o rază de 30 de km în jurul municipiului Carei.

  ATENȚIE!!! În ambele cazuri fără a depășii județul Satu Mare.

  Astfel, cu excepția Țării Oașului, a comunelor Bârsău, Pomi, Acâș, Supur, Cehal, Bogdand, Hodod, în restul județului ar trebui să se poată circula fără declarație.

  În schimb, Prefectura \satu Mare nu recunoașter niciuna dintre aceste zone. Poziția prefecturii Satu Mare o puteșți citi pe https://www.gazetanord-vest.ro/2020/05/prefectura-a-decis-nu-avem-zona-metropolitana-in-judet-trebuie-declaratie-daca-iesi-din-localitate/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img