More


  FOTOGALERIE. INVESTIȚIE. Un nou PAS ÎNAINTE pentru un MEDIU MAI CURAT în județul Satu Mare.

  =

  La Doba, sunt în plină desfășurare lucrările pentru construirea celei de-a doua celule a platformei de gunoi din cadrul Depozitului Ecologic. Constructorul a decopertat terenul peste care se va așterne un material impermeabil care va etanșeiza solul și se lucrează la formarea digurilor de pământ, înalte de 2 metri, care vor marca perimetrul noii celule.

  ”Celula numărul 1 va atinge capacitatea maximă de stocare la sfârșitul anului 2020, iar prin realizarea celei de-a doua celule practic asigurăm continuitatea preluării deșeurilor din județul Satu Mare prin una dintre cele mai moderne gropi de gunoi din țară”, a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, care a verificat astăzi stadiul lucrărilor, alături de vicepreședintele Ioan Rus.

  Claudiu Ardelean, managerul Depozitului Ecologic Regional de Deșeuri Nepericuloase Doba: “Celula numărul 2 este extrem de importantă pentru întreg județul Satu Mare, fiind partea finală a serviciului de salubrizare. Fără existența acesteia întreg sistemul de salubrizare s-ar bloca, având în vedere faptul că serviciul de salubrizare este unul esențial, fără de care populația, agenții economici, instituțiile publice nu pot exista”.

  Valoarea întregii lucrări este de 4,8 milioane de lei cu TVA, din care 1,5 milioane de lei reprezintă confinanțarea asigurată de Consiliul Județean Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img