More


  FOTOGALERIE. RAZIE de PROPORȚII a polițiștilor și jandarmilor în ȚARA OAȘULUI. Persoane LEGITIMATE, mașini CONTROLATE

  =

  Ieri, 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș și a Secțiilor de Poliție Rurală Negrești Oaș și Gherța Mică în colaborare cu polițiști de frontieră, jandarmi și polițiști locali, au desfășurat, pe raza de competență, o acțiune cu efective mărite pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor comise prin violență, a celor îndreptate împotriva bunurilor persoanelor și contra intereselor acestora, prevenirea evenimentelor rutiere, a activităților ilicite privind producerea, contrafacerea, contrabanda, traficul, precum și comercializarea produselor de tutun, comercializarea și transportul materialului lemnos și respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind starea de alerta.

  Cu ocazia activităților au fost legitimate 115 persoane legitimate, au fost verificate 5 societăți comerciale, au fost controlate 43 de auto.

  De asemenea, s-au aplicat peste 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 15 000 de lei, la diferite acte normative, fiind reținut și un permis de conducere, două certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe de înmatriculare.

  Totodată, polițiștii au dispus ridicarea în vederea confiscării a 2,7 mc material lemnos, în valoare de aproximativ 1 100 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img