More


  Gabriel Leș: ”Au amendat abuziv românii, încâlcând flagrant Constituția. CCR i-a și articulat zilele trecute pentru asta”

  - Advertisement -

  Prin atacul agresiv și populist din seara asta la adresa PSD, Iohannis încearcă să ascundă faptul că regele e gol, afirmă senatorul PSD de Satu Mare, fostul ministru al Apărării, Gabriel Leș

  ”Au probleme de constituționalitate. Nu știu nici măcar să dea legi cum trebuie. Au amendat abuziv românii, încâlcând flagrant Constituția. CCR i-a și articulat zilele trecute pentru asta. În loc să vină să explice ce s-a întâmplat și cum ar trebui reparată situația, cum să fie legile date de ei, ei strigă bau-bau: PSD e de vină.

  Nu vin să explice dintr-un motiv foarte simplu: nu știu cum. Nu se pricep. Tot ce se pricep e să strige primitiv: PSD e de vină.

  Au probleme economice. Nu știu să scoată România din marasmul economic în care am intrat din cauza pandemiei covid. Analizele sînt fără echivoc: România se va prăbuși cu 9% anul acesta. În loc să vină cu soluții cum să repornească economia, cei de la putere, cu Iohannis în frunte, nu știu altceva decât să strige bau-bau: PSD e de vină.

  Nu vin cu soluții dintr-un motiv foarte simplu: nu au nici un fel de soluții. Nu se pricep. Tot ce se pricep, să strige primitiv: PSD e de vină.

  Domnule Iohannis, când o să vină istoria peste Dvs, tot PSD-ul o să fie de vină? Nepricepuților…”, este mesajul trasmis de Gabriel Leș.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img