More


  Încă o VESTE BUNĂ pentru sătmăreni. Un alt INFECTAT cu coronavirus, VINDECAT și externat

  =

  Sătmărenii mai au parte de o veste bună în această dimineață. Un alt sătmărean confirmat inițial cu COVID-19 a fost anunțat că a fost vindecat și externat.

  În această situație, numărul infectaților vindecați în județul Satu Mare a ajuns la 42.

  Un alt lucru îmbucurător este faptul că, de circa două săptămâni, numărul bolnavilor activi de COVID-19 rămâne constant. Asta se datorează și ratei foarte mare de însănătoșire a persoanelor confirmate cu coronavirus, una dintre cel mai mari din țară.

  Astfel, până în prezent, din cele 58 de cazuri confirmate până în prezent, s-au vindecat 42, adică o rată de vindecare de aproape 72,5%. Asta în timp ce media națională este de circa 55%.

  Mai mult decât atât, numărul cazurilor active de COVID-19 este foarte mic în județul nostru. Astfel, dacă din cele 58 de cazuri confirmate, scădem cele 42 de cazuri vindecate dar și cele opt decese înregistrate în județ, ajungem la concluzia că în Satu Mare, în momentul de față, nu sunt decât opt cazuri active.

  Din fericire, numărul atât de mic de cazuri active se menține la același nivel de mai bine de două săptămâni.

  Toate asta în condițiile în care numărul testărilor și a testaților a crescut în ultima perioadă. Astfel, până în prezent au fost testate 3255 persoane și au fost efectuate 3376 teste.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img